utställning och mycket mera =)

Vov vov! (hej hej)

Jasi... jag är verkligen dålig på det här med att skriva i bloggen nu för tiden... =( förlåt alla mina beundrare!
Har hunnit med en hel del spännande saker på sistone... förutom att det varit så varmt att jag är slö å snäll:P så har jag även hunnit med min första utställning.... =)
Då vi var och kollade här i Skellefteå så fick vi ju lite inside information från Maria (uppfödaren) som vi flitigt tränade på hemma =) Fick ett nytt koppel som man absolut INTE fick sitta i.. då skulle det läras ett nytt kommando "stå" och som vanligt så är jag snabblärd och förstod det där hur bra som helst hela tiden vi tränade.. och då vi värmde upp (ja varmt i luften var det.. men även jag och mina leder skulle bli varma) så lyssnade jag utmärkt på detta kommando =) Sen gick det väl sisådär med ståendet hela tiden i ringen.... men vet ni vad? Jag kom tvåa!!!! 2:a!! jag tror bestämmt att dom var riktigt stolta över mig =) Det var Maria som struttade omkring med mig.... å hon skötte sig också riktigt bra :P å nu är dom visst sugna på att visa mig fler gånger... för det var egentligen inget allvarligt fel på mig.. mer än att jag måste växa till mig lite grann... å bli mer manlig =) Ska vi väl kunna ordna?!= )
Tyckte det var jätteroligt att vara där i Svensbyn och strutta... å jag fick ju träffa en massa kändisar.. brorsan.. syrran.. morsan å en massa andra trevliga prickar! Var helt klart en toppen dag i toppen väder =)

Vi har hunnit med någon tripp till Rosvik å syrran å morsan åxå.. var ju tvungen att snygga til frisyren innan det var utställning... hade väl tänkt ta oss en tripp till någon kompis snart igen. för jag älskar ju att busa med dom.. dom förstår mig så mycket bättre än alla här hemma...

Har även varit en vända till vetrinären.... jag skakar ju så at jag ser ut som ett litet asplöv... men dom hittade iallafall inget fel på mig =) Jag verkar frisk som en nötkärna! =) Det tycker jag låter bra!  Däremot så har jag faktikst vartit hängig till och från här i någon vecka... dålig i magen.. kräks... vill inte äta... men Stefan (den andra uppfödaren) förklarade att det mycket väl kan bero på någon tik som löper här i närheten.. å 4 lägentheter bort.. vem bor där måntro? Ja ingen mindre än löp-thalia! så det är nog hon som får mig att må lite upp och ner och bak och fram.. fast jag är ju ändå pigg och vill busa och så där! så klart!

Idag har jag gjort årets första dopp! i havet...!! Jag är minsann ingen badkruka kan jag lova... =) å fattar ni hur kul det är att busa å skutta i sanden?! =) Det var ju helt underbart och jag var så lycklig när jag busade! men så fort vi kom upp på vägen igen.. ja då var jag den snälla vovve som jag alltid är! =) Då vi kom hem efter den utflykten... då var man visst tvungen att duscha =( det är inte lika kul som att bada.... vem kan tycka det ens?! .... men jag tror nog det var värt det ändå! =)

Näe.. det här duger inte.. måste springa ut på toa en sväng.. sen bär det av mot sängen.. det är dags att gå å lägga sig.. för det är ju snart mitt i natten =)

*slick i örat*

/Dunder

Ps. Maria! jag ska hålla alla mina tassar och klor för Mamma Nova och Zelda till helgen... vi får höras då ni har kommit hem! Ha en trevlig midsommar i Finland!

Uppdatering bilder....

Sitter ute och solar i aprilsolen..
Här sitter vi ute och solar i aprilsolen...


Älskar att sitta ute =)
Älskar att sitta ute =)


Solar lite på min filt...
Solar lite på min filt...Hmm...en katt..hur får man tag i den?Hur tog den sej dit? Nu måste jag vara snabb....Haha...den var du inte me på =)Varför vill den inte leka me mej?Provar en tröja som ändå skulle kastas...haha ser ju inte klok ut =)Fniss...är det verkligen jag? Kan inte hålla mej för skratt =)Skönt att sova lite...Ute och lirar lite på gatan...Tar igen mej lite...Älskar som sagt att ligga ute...inte ens värmen kan hindra mej...Picknik på filten...Rätt nöjda är vi =)Här är vi på besök i Bergsbyn....jag och Stina tar igen oss lite...Ganska fin va......och lite busig =)Blir tött av att springa så mycke...så jag ligger faktiskt still ibland också....korta stunder iaf =)Det här måste ni testa....det är ganska svårt...men det går om man vill...nu kan jag inte sluta =) Den funkar med olika runda saker med hål i....håll fast den med tänderna....och stick ut nosen i mitten så är det klart =) Men ja måste varna...det kan vara farligt..för ma ser inte så mycke.Funkar med runda ben också...


Den 31:a maj var det dags för min första utställning....här kommer lite bilder från den...ska skriva lite mer om den en annan gång.


Lite uppvärming...Här fixar vi det sista...Här är det allvar...Här kikar dom på mej....Gjorde så gott jag kunde...och klarade mej bra...men som sagt...skriver mer om det lite senare.Ligger och vilar lite...Fin...Avslutar väl med en av mina många lite knasiga sovbilder....=)


Det en liten bilduppdatering iaf....förhoppningsvis blir det några rader också senare ikväll....

RSS 2.0